çin halısı temizleme

Çin Halısı Yıkama

Çin halıları diğer halılara oranla daha narin halılar gurubuna girmektedir diyebiliriz. Üretiminde kullanılan iplik türü ve dokuma tekniğine bakacak olursak Çin halıları diğer halılara kıyasla daha farklı ve uzun ömürlüdür.

Nasıl Yıkıyoruz?

Çin halılarınız fabrikamızda ilk olarak toz alma makinesinde tozu alınarak sonrasında manuel halı yıkama makinemizle yumuşak fırça kullanılarak arkası ve önü yıkanmak suretiyle yıkanmaktadır. Sonrasında sıkma işlemine alınan halınız ardından kapalı mekanlardan oluşan kurutma odalarımıza götürülerek hijyenik bir şekilde kurumaya bırakılmaktadır.

Çin halısı yıkama fiyatlarını merak ediyorsanız iletişim ve whatsapp numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

step halı

Step Halı Yıkama

Step halılar kullanılan iplik türü ve dokuma tekniğine bakacak olursak step halılar diğer halılara kıyasla daha farklı ve bazı modeller haricinde daha uzun ömürlüdür.

Nasıl Yıkıyoruz?

Step halılarınız fabrikamızda ilk olarak toz alma makinesinde tozu alınarak sonrasında manuel halı yıkama makinemizle arkası ve önü yıkanmak suretiyle yıkanmaktadır. Sonrasında sıkma işlemine alınan halınız ardından kapalı mekanlardan oluşan kurutma odalarımıza götürülerek hijyenik bir şekilde kurumaya bırakılmaktadır.

Step halı yıkama fiyatlarını merak ediyorsanız iletişim ve whatsapp numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

peçvork halı yıkama

Patchwork Halı Yıkama

Patchwork halılar diğer halılara oranla daha narin halılar gurubuna girmektedir diyebiliriz. Üretiminde kullanılan iplik türü ve dokuma tekniğine bakacak olursak patchwork halılar diğer halılara kıyasla daha farklı ve uzun ömürlüdür.

Nasıl Yıkıyoruz?

Patchwork halılarınız fabrikamızda ilk olarak toz alma makinesinde tozu alınarak sonrasında manuel halı yıkama makinemizle arkası ve önü yıkanmak suretiyle yıkanmaktadır. Sonrasında sıkma işlemine alınan halınız ardından kapalı mekanlardan oluşan kurutma odalarımıza götürülerek hijyenik bir şekilde kurumaya bırakılmaktadır.

Patchwork halı yıkama fiyatlarını merak ediyorsanız iletişim ve whatsapp numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

yün halı temizleme

Yün Halı Yıkama

Yün halılar diğer halılara oranla daha narin halılar gurubuna girmektedir diyebiliriz. Üretiminde kullanılan iplik türü ve dokuma tekniğine bakacak olursak yün halılar diğer halılara kıyasla daha farklı ve uzun ömürlüdür diyebiliriz.

Nasıl Yıkıyoruz?

Yün halılarınız fabrikamızda ilk olarak toz alma makinesinde tozu alınarak sonrasında manuel halı yıkama makinemizle arkası ve önü yıkanmak suretiyle yıkanmaktadır. Sonrasında sıkma işlemine alınan yün halınız ardından kapalı mekanlardan oluşan kurutma odalarımıza götürülerek hijyenik bir şekilde kurumaya bırakılmaktadır.

Yün halı yıkama fiyatlarını merak ediyorsanız iletişim ve whatsapp numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

el dokuma halı

El Dokuma Halısı Yıkama

El dokuma halılar diğer halılara oranla daha narin halılar gurubuna girmektedir diyebiliriz. Üretiminde kullanılan iplik türü ve dokuma tekniğine bakacak olursak el dokuma halılar diğer halılara kıyasla daha farklıdır diyebiliriz.

Nasıl Yıkıyoruz?

El dokuma halılarınız fabrikamızda ilk olarak toz alma makinesinde tozu alınarak sonrasında manuel halı yıkama makinemizde el değmeden ve yerde arkası ve önü yıkanmak suretiyle yıkanmaktadır. Sonrasında sıkma işlemine alınan el dokuma halınız ardından kapalı mekanlardan oluşan kurutma odalarımıza götürülerek hijyenik bir şekilde kurumaya bırakılmaktadır.

El dokuma halısı yıkama fiyatlarını merak ediyorsanız iletişim ve whatsapp numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

şagi halı yıkama

Shaggy Halı Yıkama

Shaggy halılar diğer halılara oranla daha dayanıklı halılar gurubuna girmektedir diyebiliriz. Üretiminde kullanılan iplik türü ve dokuma tekniğine bakacak olursak shaggy halılar diğer halılara kıyasla daha kullanışlıdır diyebiliriz.

Nasıl Yıkıyoruz?

Shaggy halılarınız fabrikamızda ilk olarak toz alma makinesinde tozu alınarak sonrasında garantili olarak tam otomatik halı yıkama makinemizde el değmeden ve tek tek yıkanmaktadır (Bazı shaggy halılar hariç). Sonrasında sıkma işlemine alınan halınız ardından kapalı mekanlardan oluşan kurutma odalarımıza götürülerek hijyenik bir şekilde kurumaya bırakılmaktadır.

Lekeler konusunda da oldukça başarılı olduğumuz shaggy şagi halılarında oldukça iç açıcı sonuçlar alabiliyoruz diyebiliriz. Shaggy halısı yıkama fiyatlarını merak ediyorsanız iletişim ve whatsapp numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Makine Halısı Yıkama

Makine halıları diğer halılara oranla daha dayanıklı halılar gurubuna girmektedir diyebiliriz. Üretiminde kullanılan iplik türü ve dokuma tekniğine bakacak olursak makine halıları diğer halılara kıyasla daha kullanışlıdır diyebiliriz.

Nasıl Yıkıyoruz?

Makine halılarınız fabrikamızda ilk olarak toz alma makinesinde tozu alınarak sonrasında garantili olarak tam otomatik halı yıkama makinemizde el değmeden ve tek tek yıkanmaktadır. Sonrasında sıkma işlemine alınan halınız ardından kapalı mekanlardan oluşan kurutma odalarımıza götürülerek hijyenik bir şekilde kurumaya bırakılmaktadır.

Lekeler konusunda da oldukça başarılı olduğumuz makine halılarında oldukça iç açıcı sonuçlar alabiliyoruz diyebiliriz. Makine halısı yıkama fiyatlarını merak ediyorsanız iletişim ve whatsapp numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.